De luni, restricții de circulație în Bistrița. Se modernizează o trecere la nivel cu calea ferată

Primăria Bistrița va executa lucrări de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată din zona Colibiței – Andrei Mureșanu – Drumul Dumitrei Vechi din municipiu, motiv pentru care circulația autovehiculelor va fi închisă și, ulterior, restricționată până când lucrările se vor încheia.

 

Municipiul Bistrița are în derulare execuția lucrărilor de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Drumul Dumitrei Vechi – Colibiței – Andrei Mureșanu, lucrări care fac parte din obiectivul de investiție „Creare acces auto între strada Arțarilor și strada Colibiței, inclusiv modernizare strada Colibiței””, anunță reprezentanții administrației locale. Din acest motiv, municipalitatea informează cetățenii că în această zonă se vor lua măsuri privind închiderea sau restricționarea traficului.

Astfel, în intervalul 13 – 27 mai, circulația în zona trecerii la nivel cu calea ferată mai sus menționată va fi închisă. Totodată, în intervalul 27 mai – 6 iunie, circulația se va desfășura cu restricții, respectiv pe o singură bandă.

”În acest sens, rugăm ca toți participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, mai arată Primăria Bistrița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.