Accident pe DN 17, la Mureșenii Bîrgăului! O femeie însărcinată a ajuns la spital

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc pe DN 17, în zona localității Mureșenii Bîrgăului din județul Bistrița-Năsăud. O femeie însărcinată a ajuns la spital.

 

Pe DN17 Bistriţa – Vatra Dornei, în zona localităţii Mureşenii Bârgălui din judeţul Bistriţa -Năsăud, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Centrul Info-Trafic.

În urma impactului, o persoană au fost a suferit un atact de panică.

„O femeie a suferit un atac de panică și a fost preluată de EPA SMURD pentru a fi transportată la spital, în condițiile în care era gravidă, pentru investigații medicale”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud .

Sensul către Vatra Dornei este restricţionat. Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat, în condiţii normale.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier sunt la față locului, efectuează verificări.

Conform primelor date, pe DN17, pe raza localității Mureșenii Bârgăului, în locul numit Valea Străjii, o femeie de 29 de ani, din localitate, care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, ar fi efectuat un viraj spre stânga, moment în care a fost acroșată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din jud. Suceava, pe aceeași direcție de mers.

În urma accidentului, femeia, care este însărcinată, a fost transportată la spital pentru investigații.

Polițiștii urmează a-i testa cu aparatul etilotest pe cei doi conducători auto, în continuare fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

În zonă, pentru aproximativ 45 de minute s-a circulat alternativ, pe o bandă, traficul fiind dirijat de polițiștii aflați la fața locului„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.