Un bărbat din localitatea bistrițeană Bistrița Bîrgăului  a fost trimis în judecată de procurori, pentru tentativă la omor calificat. Incidentul sângeros s-a petrecut la mijlocul lunii august într-un bar din aceeași localitate, când agresorul a înjunghiat un tânăr în vârstă de 25 de ani.

 

Pe data de 12 august, seara, într-un bar din localitatea Bistrița Bîrgăului a avut loc un incident sângeros. Un bărbat în vârstă de 35 de ani l-a lovit cu cuțitul pe un tânăr de 25 de ani, scandalul izbucnind pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi. Victima a suferit la acea vreme, potrivit datelor transmise de IPJ Bistrița-Năsăud, „cel puțin o leziune traumatică gravă„, după cum Realitatea de Bistrița a scris AICI.

Întrucât era vorba de leziuni care i-ar fi putut pune viața tânărului în pericol, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud au preluat dosarul, iar ancheta a fost derulată sub coordonarea acestora.

Bărbatul de 35 de ani a fost reținut de urgență pentru 24 de ore și , ulterior, arestat preventiv, măsură care a fost prelungită până în prezent.

Recent, procurorii l-au trimis în judecată pe agresor.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul B.D.V. „i-a aplicat victimei lovituri repetate cu pumnii, cu picioarele și cu un briceag, în diferite zone ale corpului, cauzându-i leziuni corporale traumatice vindecabile în 23-24 zile de îngrijiri medicale„.