Polițiștii din Beclean au aplicat, miercuri, în urma unor controale în trafic, amenzi în valoare de 8.000 lei și au confiscat cherestea în valoare de peste 5.000 lei. Totodată, doi șoferi au rămas fără permise de conducere, din cauză că erau băuți.

 

În cursul dimineții de miercuri, între orele 04.00-08.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean au organizat și desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice și a accidentelor rutiere, pe raza de competență, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, au fost organizate acțiuni în trafic, ocazie cu care au fost controlate 37 de autoturisme și au fost verificate peste 40 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 lei și a fost indisponibilizată în vederea confiscării cantitatea de 13 mc cherestea, în valoare de 5.200 lei. Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere, ambele pentru conducere cu alcoolemie„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.