Amenzi în valoare de câteva mii de lei, date de jandarmii bistrițeni pentru nerespectarea ordinii publice

În ultimele 48 de ore, jandarmii din Bistrița-Năsăud au amendat mai multe persoane care au încălcat normele legale. Oamenii legii au acționat în municipiul Bistrița, Năsăud și Sîngeorz-Băi, unde au aplicat amenzi în valoare de 7.500 lei.

 

Jandarmii au sancţionat contravenţional mai multe abateri de la legislaţia legală în vigoare, în municipiul Bistriţa şi în localităţile Năsăud şi Sîngeorz-Băi, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud, Georgeta Cășvan.

Au fost aplicate sancţiuni pentru apelarea în mod nejustificat la mila publicului, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, fumatul în loc nepermis, atragerea unor persoane de sex opus în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale şi consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat„, precizează sursa citată.

Totalul amenzilor se ridică la 7.500 lei, iar abaterile constatate sunt prevăzute de legea privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.