Două femei din Bistrița-Năsăud au obținut ordine de protecție provizorii! Polițiștii au întocmit dosare penale

Două femei din județul Bistrița-Năsăud au obținut, miercuri, de la polițiști ordine de protecție provizorii, după ce au fost suspuse unor acte de violență. Făptașii s-a ales cu dosare penale.

 

O femeie din Bistrița Bîrgăului, în vârstă de 53 de ani, a depus miercuri o plângere la Poliție, după ce a fost amenințată de unul dintre fiii ei cu acte de violență. Nu doar ea a fost amenințată, ci și un alt fiu al ei, în vârstă de 28 de ani. Fiul violent, în vârstă de 35 de ani, s-a ales cu dosar penal.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie„, precizează Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În aceeași zi, o altă femeie s-a aflat într-o situație mai gravă. Aceasta este din Susenii Bîrgăului și a depus plângere la Poliție, după ce a fost bătută de soțul ei.

Ca și în cazul celeilalte femei, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pe numele bărbatului bătăuș, pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, în ambele cazuri, cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.