Anchetat pentru abuz de încredere! A vrut să pară de ajutor, dar a dispărut cu bunurile altuia

Un bărbat din Bistrița este anchetat de polițiști, după ce, făcând pe binevoitorul, a dispărut cu produsele achiziționate de o altă persoană, dintr-un magazin din municipiu. După circa o lună, bărbatul a fost identificat, iar acum este acuzat de abuz de încredere. 

 

 

Un bistrițean, în vârstă de 49 de ani, este anchetat de polițiști pentru abuz de încredere, după ce în urmă cu circa o lună s-ar fi oferit să transporte mai multe bunuri achiziționate de către o altă persoană, dintr-un magazin din municipiu, la domiciliul acesteia. Numai că bărbatul s-a făcut nevăzut, astfel că bunurile nu au mai ajuns în posesia proprietarului.

Inițial, dosarul a fost înregistrat cu autor necunoscut, însă marți, făptașul a fost identificat.

Bărbatul de 49 ani este bănuit de faptul că și-ar fi însușit fără drept bunurile în cauză și nu le-ar mai fi transportat la adresa indicată de către persoana vătămată, cauzând un prejudiciu de peste 5.000 lei„, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz de încredere, în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.