O handbalistă a echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost desemnată cea mai bună jucătoare și cea mai bună extremă dreapta în urma unei partidei dintre naționala de tineret a României și echipa din Danemarca.

Naționala de tineret a României a disputat duminică, ultima sa partidă la Campionatul European U19 – Gyor/Ungaria, cea pentru desemnarea locurilor 5-6 ale acestei ediții, obținând o victorie clară în fața Danemarcei (34-26) și egalând astfel cea mai bună performanță a ultimului deceniu la această categorie (locul 5 – Euro 2013).

În partida de duminică, Andra Moroianu a fost desemnată cea mai bună jucătoare, fiind cea de-a patra jucătoare a României care a primit această distincție, după Andreea Popa, Diana Ciucă și Andreea Chetraru. De asemenea, Andra a fost desemnată și cea mai bună extremă dreapta a Campionatului.

Jucătoarea CS Gloria 2018 BN a înscris la această competiție nu mai puțin de 32 goluri (8 în partida cu Portugalia, 5 cu Suedia, 1 – Norvegia, 2 în meciul cu Spania, 3 în partida cu Ungaria, 7 cu Franța și 6 în meciul cu Danemarca).

FOTO: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud