Aproximativ 100 de copii dintr-o școală din Bistrița-Năsăud, evacuați după ce un panou electric a luat foc

1
1

Aproximativ 100 de copii dintr-o școală din Bistrița-Năsăud au fost evacuați, joi dimineața, după ce un panou electric a luat foc, pompierii fiind solicitați să intervină pentru a stinge incendiul. 

Un apel înregistrat, joi dimineața, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 anunța că la o școală de pe raza județului Bistrița-Năsăud s-a produs un incendiu.

Incendiul a izbucnit imediat după ora 08:00, la un panou electric din incinta Școlii Gimnaziale ”Petru Rareș” din localitatea Ciceu-Mihăiești. Mai multe echipaje de intervenție au fost direcționate la fața locului.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, în zonă au intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD de prim ajutor, dar și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Aproximativ 100 de copii care se aflau în sălile de clasă în momentul în care panoul electric a fost cuprins de flăcări au fost evacuați.

Când pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență au ajuns la locul solicitării, panoul cuprins de incendiu fumega, iar în aceste momente se lucrează pentru ca incendiul să fie lichidat în totalitate.

Copiii sunt în afara oricărui pericol, iar la fața locului a fost alocat și un echipaj de la furnizorul de energie electrică” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

După ce incendiul va fi lichidat în totalitate, pompierii vor stabili și cauza probabilă de la care acesta a pornit.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.