Armă din perioada interbelică, descoperită în podul unei case din Bistrița-Năsăud

În timp ce își renova casa, o femeie din Bistrița-Năsăud a găsit în podul locuinței o armă militară cu baionetă care datează din perioada interbelică. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili arma a fost achiziționată ilegal, în condițiile în care tatăl femeii s-a născut după cel de-al Doilea Război Mondial, sau dacă pur și simplu a rămas în podul casei fără știința vreunui locatar.

 

Fiica unui un bărbat de 71 de ani din Budacu de Jos, județul Bistrița-Năsăud, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce efectua lucrări de reabilitare a locuinței, a găsit în podul locuinței o armă veche, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au mers la fața locului, au stabilit faptul că arma în cauză este o armă militară provenită, probabil, din perioada interbelică, având atașată la țeavă o baionetă, nefuncțională și în stare avansată de degradare.

Arma în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea  regimului armelor și al munițiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.