Primăria Bistrița a continuat și în această săptămână lucrările de asfaltare pe cele 47 de străzi cuprinse în programul de reabilitare din bordură în bordură a părții carosabile.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae s-au executat lucrări pe străzile Ion Minulescu, Dogarilor, Nicolae Bălcescu și Vasile Conta. ”În paralel, s-au facut lucrări de ridicare a căminelor la nivelul carosabilului pe străzile Simion Bărnuțiu, I.L. Caragiale și Sucevei. Pe strada Sucevei s-a turnat covor asfaltic si în parcările adiacente străzii. De asemenea, pe strada I.L. Caragiale se lucrează și la asfaltarea trotuarelor, având în vedere starea de degradare a acestora”, a mai precizat Cristian Niculae.

Reamintim că Primăria Bistrița are un program prin intermediul căruia și-a propus să reabiliteze, din bordură în bordură, un număr de 47 de străzi, subiect care a mai fost prezentat de Realitatea de Bistrița AICI.

Lucrările pentru reabilitarea acestor străzi au fost împărțite în 6 loturi. Dintre acestea, pe cinci loturi vor executa lucrările companii private, în vreme ce pe unul dintre loturi, lucările vor fi efectuate de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.