Primăria Bistrița a continuat și în această săptămână lucrările de asfaltare pe cele 47 de străzi cuprinse în programul de reabilitare din bordură în bordură a părții carosabile.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae s-au executat lucrări pe străzile Ion Minulescu, Dogarilor, Nicolae Bălcescu și Vasile Conta. ”În paralel, s-au facut lucrări de ridicare a căminelor la nivelul carosabilului pe străzile Simion Bărnuțiu, I.L. Caragiale și Sucevei. Pe strada Sucevei s-a turnat covor asfaltic si în parcările adiacente străzii. De asemenea, pe strada I.L. Caragiale se lucrează și la asfaltarea trotuarelor, având în vedere starea de degradare a acestora”, a mai precizat Cristian Niculae.

Reamintim că Primăria Bistrița are un program prin intermediul căruia și-a propus să reabiliteze, din bordură în bordură, un număr de 47 de străzi, subiect care a mai fost prezentat de Realitatea de Bistrița AICI.

Lucrările pentru reabilitarea acestor străzi au fost împărțite în 6 loturi. Dintre acestea, pe cinci loturi vor executa lucrările companii private, în vreme ce pe unul dintre loturi, lucările vor fi efectuate de Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.