Au ucis și au tranșat un om! Criminalii de la Aluniș, trimiși în judecată

Trei  persoane din Bistrița-Năsăud, care anul trecut au ucis cu sânge rece un bărbat pe care ulterior l-au tranșat și apoi i-au ascuns cadavrul, au fost trimise în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

 

Doi bărbați și o femeie din Aluniș, județul Bistrița-Năsăud, au fost trimiși în judecată luna trecută de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru comiterea infracțiunii de omor. Aflați sub influența alcoolului, cei trei i-au administrat o bătaie soră cu moartea unui consătean. Din cauza loviturilor bărbatul a decedat.

Potrivit procurorilor, Traian Pușcaș, Irina Ana Vasile și Ioan Luca, „într-o seară din cursul lunii iulie 2017, cel mai probabil la data de 17 iulie 2017, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și din cauza unor animozități produse pe fondul unor realții intime care ar fi avut loc între victima C.R.D. și inculpata Vasile Irina Ana, au lovit vic tima în mai multe rânduri cu și de corpuri dure, victima decedând din cauza violențelor exercitate asupra sa„.

Pe lângă infracțiunea de omor, Traian Pușcaș și Ioan Luca sunt acuzați și de profanare de morminte. Potrivit procurorilor, „în ziua imedat următoare exercitării violențelor fizice asupra victimei C.R.D au transportat și abandonat corpul neînsuflețit al victimei în naturp, după ce acesta a fost mutilat de inculpatul Pușcaș Traian„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.