Autoturism ieșit în decor lângă trecerea de cale ferată de la Sărățel! Care a fost cauza

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, pe DN 15A,  lângă calea ferată din localitatea Sărățel din județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat din București, care se afla la volanul unui autoturism, a călcat prea tare pedala de accelarație și a ieșit în decor. O persoană, pasageră în autoturism, a fost rănită ușor.

 

Lângă calea ferată din localitatea bistrițeană Sărățel a avut loc un accident rutier. Un bărbat din București care se afla la volanului unui autoturism nu a redus viteza și a pierdut controlul mașinii, ieșind în decor aproximativ 300 de metri. O tânără care se afla ca pasager în mașina bucureșteanului, a fost rănită ușor și a primit asistențăp medicală.

Din primele verificări efectuate la fața locului, rezultă faptul că, pe DN15A, în localitatea Sărățel, un bărbat de 32 de ani, din București, care conducea un autoturism pe direcția de mers Șieu -Măgheruș – Sărățel, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată nu ar fi redus viteza, ar fi pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma accidentului, o pasageră de 23 de ani a fost rănită ușor. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.