Bărbat din Bistrița-Năsăud, accidentat grav de un autoturism! A fost preluat de un elicopter SMURD și dus la Mureș

Un accident grav a avut loc, vineri seara, în localitatea bistrițeană Silivașu de Câmpie, unde un bărbat, care a traversat neregulamentar strada, a fost lovit de un autoturism condus de o femeie din județul Mureș. Acesta a suferit un traumatism cranian grav și a fost transportat cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

 

Vineri seara, în jurul orei 18.45, în localitatea Silivasu de Câmpie a avut loc un accident rutier, în urma căruia un bărbat a fost accidentat grav, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fata locului a rezultat faptul ca o femeie de 61 de ani, din Reghin, care conducea un autoturism pe raza localității, a surprins și accidentat pe un bărbat de 42 de ani, din Silivasu de Câmpie, angajat neregulamentar în traversarea străzii„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor imprejurarilor în care a avut loc.

Bărbatul implicat în accident a suferit un traumatism cranian sever, astfel că a fost preluat de un elicopetr SMURD și a fost transportat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș pentru îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.