Bărbat din Bistrița-Năsăud, arestat preventiv pentru 30 de zile! Vezi motivul

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru furt dintr-o locuință din municipiul Bistrița. Acesta ar fi sustras circa 2.000 de lei, după ce proprietarul a lăsat din neatenței ușa imobilului deschisă.

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi sustras dintr-o locuință aproape 2.000 de lei de pe raza municipiului Bistrița. Acesta a fost prezentat instanței  Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, miercuri, polițiștii au identificat un  bărbat de 32 de ani, din localitatea Slătinița, bănuit de comiterea furtului din locuință.

Astfel, în urma cercetărilor desfășurate, s-a stabilit faptul că, la data de 8 februarie a.c., bărbatul, profitând de faptul că uşa de acces în locuinţă era neasigurată, ar fi sustras dintr-o poşetă, un portmoneu în care se aflau documente și sumele de 1.500 lei şi 100 euro.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior prezentat Judecătoriei Bistriţa, care a dispus arestarea pentru 30 de zile. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ BN.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.