Un bărbat din comuna Teaca, județul Bistrița-Năsăud, a decedat marți dimineața, din cauză că s-a electrocutat. Acesta a suferit un stop cardio-respirator. Salvatorii ajunși la locul incidentului au încercat să îi salveze viața.

 

O persoană din comuna Teaca s-a electrocutat și a rămas inconștientă, incidentul fiind cauzat, se pare, de o mașină de spălat. La faţa locului au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor, unde a fost găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, în stop cardiorespirator.

Echipajele medicale au aplicat manevrele de resuscitare, însă efortul lor a fost în zadar, bârbatul fiind în final declarat decedat.

Polițiștii vor efectua cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Aceștia au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că astăzi, în jurul orei 10.00, în incinta unei hale a unei societăți comerciale, cu sediul în Teaca, un bărbat de 62 de ani, din Bistrița s-a electrocutat după ce ar fi atins un aparat de spălat cu presiune. Din păcate, bărbatul a decedat.

Polițiștii au deschis un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.