Bărbat din Bistrița-Năsăud, înjunghiat și jefuit la o stână și lăsat să petreacă noaptea în ger

Un bărbat din Bistrița-Năsăud, în vârstă de 30 de ani, a ajuns cu răni grave la spital după ce a fost bătut și înjunghiat, la o stână, unde a petrecut și o noapte geroasă. Dimineață, tânărul a reușit să ajungă în sat, unde a fost salvat de un localnic care a sunt la 112.

 

Tânărul rănit este din localitatea Șendroaia, comuna Târlișua, și se afla, sâmbătă, cu un amic din comuna Feldru, la o stână de lângă localitatea Șieu Sfântu. Acolo, se pare că cei doi au început să se certe, iar la un moment dat feldrihanul a început să îl lovească pe tânărul din Târlișua și să-l înjunghie cu un cuțit în picior. Apoi, feldrihanul i-ar fi furat amicului portofelul și telefonul mobil și a plecat, lăsându-l să zacă rănit.

Spre dimineață, tânărul de Șendroaia a reușit cumva să ajungă în Șieu Sfântu, unde a fost descoperit de un localnic în fața casei sale. Imediat bărbatul a sunat la 112 și a anunțat incidentul. Totodată au fost anunțați și polițiștii.

„Poliția a fost sesizată de către o persoană din Șieu Sfântu despre faptul că în fața locuinței sale se află un bărbat care ar fi fost agresat fizic. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul are 30 de ani și este din Șendroaia. Acesta a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că noaptea trecută, bărbatul de 30 de ani din Șendroaia se afla la o stână de pe raza localității Șieu Sfântu, împreună cu un alt bărbat de 30 de ani din Feldru. Pe fondul unor neînțelegeri, între cei doi a izbucnit un conflict, în urma căruia bărbatul din Șendroaia ar fi fost agresat fizic, fiind tăiat cu un cuțit în zona unui picior și i s-ar fi sustras mai multe bunuri. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea găsirii autorului și a stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.