Bărbat din județul Cluj, prins de jandarmi în timp ce vindea parfumuri contrafăcute! Ce pedeapsă riscă

Un bărbat din județul Cluj s-a ales, joi, cu dosar penal, duă ce a fost prins de jandarmi comercializând pe raza orașului Năsăud, parfumuri contrafăcute.  

 

Un bărbat de 33 de ani din Dej, a fost depistat de jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul Năsăud, în timp ce oferea spre comercializare în spaţiul public mai multe tipuri de parfumuri contrafăcute.

Acesta se afla parcarea unui supermarket din oraşul Năsăud, iar produsele expuse spre comercializare aveau marcă şi culoare similare cu mărci originale.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud„, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Conform prevederilor legale în vigoare punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.