Băuți criță la volan! Au fost depistați de polițiști înainte de a provoca tragedii

Trei bărbați din Bistrița-Năsăud au fost prinși de polițiști, în week-end, băuți la volan. Toți s-au ales cu dosare penale.

 

Un tânăr de 23 de ani din Lunca Ilvei, deși consumase alcool, s-a urcat vineri la volan și a condus câțiva kilometri, până în Ilva Mare, unde a fost oprit de polițiști. A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de aproape 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Dumninică 11 august, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat în trafic, pe o stradă din Bistrița, pe un bărbat 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de aproape 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei„, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz continuă de către Biroul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

În aceeași zi, pe o stradă din Bistrița, polițiștii l-au identificat și depistat în trafic, pe un bărbat de 43 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat la fața locului de polițiști, iar rezultatul a fost de aproape 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat și probe de sânge, care vor stabili alcoolemia, iar cercetările în acest sens sunt efectuate de către Biroul Rutier, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.