Bazin cu apă încălzită artificial la Complexul Balnear Băile Figa din Bistrița-Năsăud

Complexul balnear Băile Figa atrage din ce în ce mai mulți turiști și crește de la un an la altul, reușind să devină o stațiune de referință pe harta turistică a țării. Pentru a veni în fiecare an cu noutăți, administrația locală din orașul Beclean a pregătit noi investiții, astfel că turiștii care ajung anul acesta la Băile Figa vor avea parte și de un bazin cu apă încălzită. 

Primăria Beclean a luat decizia de a investi într-o centrală termică care să asigure încălzirea apei în cel mai mare bazin de înot din complex.

Având în vedere temperaturile mai scăzute din ultima perioadă, acest lucru este extrem de binevenit și apreciat de către toți turiștii, dar și de către beclenarii care vor să-și petreacă timpul liber în Stațiunea Balneară Băile Figa. Apa din piscină va fi menținută cu timpul la o temperatură constantă de 28-32 de grade Celsius” a declarat primarul din Beclean, Nicolae Moldovan.

Complexul balnear Băile Figa fost inaugurat în iulie 2010. Stațiunea se întinde pe 15 hectare și este așezată într-o depresiune înconjurată de păduri, la doar 3 km de orașul Beclean.

Complexul est dotat cu mai multe piscine interioare și exterioare cu apă caldă, apă sărată și nămol, cu tobogane și un râu leneș. Anual, în sezonul estival, circa 200.000 de turişti trec pragul Complexului Balnear Băile Figa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.