Bistrița, ora 07:00: ”Drumurile în pantă, arterele principale şi o parte din cele secundare erau practicabile și se putea circula în condiţii de iarnă!” (FOTO/VIDEO)

Ninsorile abundente din noaptea de marți spre miercuri au scos din nou utilajele de deszăpezire ale Primăriei Bistrița pe străzile din oraș, așa cum este și normal. 22 de utilaje acționează pentru a oferi șoferilor condiții cât mai bune de trafic. 

Reprezentanții autorităților locale recunosc că nu se circulă în cele mai bune condiții, dar intervenția este în plină desfășurare și acțiunile vor continua astfel încât traficul să se desfășoare în condiții cât mai bune.  Pe unele străzi carosabilul este negru, în vreme ce pe altele acesta este încă acoperit de zăpadă.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, utilajele au intervenit în noaptea de marți spre miercuri, între orele 20:00 și 01:30, iar acțiunea a fost reluată începând cu ora 04:00.

08.01.2019 ora 23.45

Publicată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița pe Marţi, 8 ianuarie 2019

După intervenția celor 22 de utilaje de deszăpezire de azi-noapte, ”la ora 7, drumurile în pantă, arterele principale şi o parte din cele secundare erau practicabile și se putea circula în condiţii de iarnă. Echipele vor continua munca atât cât va fi necesar pentru a se putea circula în condiţii cât mai bune pentru acest sezon” mai precizează viceprimarul Cristian Niculae.

În plus, la nivelul municipiului, se acționează și pentru deszăpezirea trotuarelor.

09.01.2019

Publicată de Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița pe Marţi, 8 ianuarie 2019

În ceea ce privește circulația la nivelul județului, la această oră nu există drumuri închise, iar traficul se desfășoară în condiții de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.