Bistrițean, arestat preventiv după ce a încălcat un ordin de protecție

Un bărbat de 30 de ani din Bistrița a fost arestat preventiv, duminică, după ce a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa. Acesta nu avea voie să se apropie de mama sa, dar cu toate acestea a pătruns în apartamentul femeii, i-a luat un telefon mobil al acesteia și a și agresat-o.

 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 17 iulie, bărbatul ar fi luat din camera mamei sale un telefon mobil, fără acordul acesteia. Întrucât femeia a încercat să-și recupereze telefonul, bărbatul ar fi împins-o, cauzându-i suferințe fizice, părăsind mai apoi locuința.

 La scurt timp polițiștii au reușit identificarea bărbatul cât și a telefonul mobil. S-a constatat totodată existența unui ordin de protecție împotriva bărbatului de a se apropia de mama acestuia.

 Polițiștii Biroului de Ordine Publică, au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.

În cadrul acestuia a fost luată inițial măsura reţinerii preventive pentru o durată de 24 de ore a bărbatului, ulterior acesta fiind prezentat magistraților.

În urma probatoriului administrat, față de agresor a fost luată măsura preventivă a arestării pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

Cercetările continuă de către Poliția Municipiului Bistrița, Biroul de Ordine Publică.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.