Bistrițean trimis în judecată după ce a făcut scandal în barurile din sat și a atacat un polițist! Omul legii a fugit cu coada între picioare

Un bărbat dintr-o comună din Bistrița-Năsăud a fost trimis recent în judecată pentru tulburarea liniștii publice, distrugere și ultraj, după ce în urmă cu trei ani a făcut scandal și a distrus bunuri din două localuri, dar a amenințat și un polițist. Polițist care, atunci când a fost la un pas să fie lovit de scandalagiu, a fugit, el fiind apărat de un alt civil.

 

În octombrie 2014, Florin Retegan a făcut scandal în două baruri din localitatea bistrițeană  Căianu Mic, distrugând mai multe bunuri din incinta acestora, plus că a agresat pe un alt bărbat. Când agentul de poliție din sat a venit să restabilească ordinea, Retegan l-a amenințat și pe acesta cu bătaia.

Acum Florin Retegan este trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, „în baza aceleiași rezoluții infracționale, la data de 21.10.2014, în intervalul orar 21.00 – 23.00, a tulburat ordinea și liniștea publică prin acte de violență exercitate față de numitul  R.R.D. și prin distrugerea de bunuri la două socoetăți comerciale din localitatea Căianu-Mic”.

În aceeași seară, Retegan „a distrus prin lovirea cu un tac masa de biliard situată în barul aparținând unei societăți comerciale, producând deformarea marginii mesei și ruperea pânzei cu care este învelită această masă, producând un prejudiciu în cuantum de 1.000 lei„, mai explică procurorii.

Pe lângă cele două capete de acuzare mai sus amintite, procurorii i-au mai adăugat unul: ultraj. Asta după ce în aceeași seară a amenințat și a atacat un polițist. Polițist care de spaimă a fugit, protejat fiind de un alt bărbat aflat în barul respectiv.

În data de 21.10.2014 în intervalul orar 22.10 – 23.00, în timp ce se afla în incinta barului SC Perfect Gida SRL din localitatea Căianu-Mic, a amenințat cu acte de violență pe agentul de poliție F.M care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și a intenționat să-l lovească pe acesta cu un tac, acțiune care a fost întreruptă de intervenția martorului V.G., faptă de a determinat pe agentul de poliție să părăsească incinta localului pe o ușă laterală din cauza stării de temere„, arată procurorii.

 

sursă foto: ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.