Bistrițenii pot scăpa de deșeurile de echipamente electrice și electronice! Vezi când și cum este posibil

În perioada 13-20 octombrie, în municipiul Bistrița se desfășoară campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). În prima zi a campaniei, bistrițenii vor putea duce DEEE-urile la câteva puncte de colectare organizate pe raza orașului. Totodată, pentru preluarea DEEE-urilor se pot face programări telefonice.

 

Bistrițenii au ocazia să scape gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), informează Asociația RoRec. Astfel, aparatele electrice defecte sau pe care cetățenii nu le mai folosesc pot fi duse, pe data de 13 octombrie, între orele 10.00-17.00. la punctele de colectare organizate pe raza municipiului. Este vorba despre străzile Andrei Mureșanu – zona Lama, Bulevardul Decebal –  zona Pieţei – intersecţie cu Str.Ursului,  Panait Cerna – zona Casa Albă, Piaţa Independenţei Nord – zona Piaţa Big și la Centrul de Colectare Bistrița de pe str. Zefirului nr.1.

În cazul în care bistrițenii nu au posibilitatea să transporte deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare, în perioada 13-20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Bistrița asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție.  În acest sens, cetățenii trebuie doar să apeleze gratuit Tel Verde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, pentru a face o prgramare.

Echipa Serviciului Local de Colectare Bistrița asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.