Bistrițenii susțin protestul Diasporei și ies în stradă pe 10 august: România nu este o țară a corupților! Binele învinge!

Bistrițenii anunță că vor fi prezenți vineri seara în fața Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, în semn de solidaritate cu cei care participă în capitală la protestul organizat de Diaspora. 

 

Vineri 10 august, de la ora 19:00, bistrițenii sunt chemați din nou în stradă,  în fața Instituției Prefectului– acolo unde, în ultimii ani, și-au strigat de fiecare dată nemulțumirea față de clasa politică.

Sprijinim protestul ce va avea loc pe data de 10 august la București, alăturându-se vocilor ce au cerut și de această dată o reformă la nivel politic. Spunem un NU hotărât legilor menite să submineze independența justiției, modificărilor propuse și votate pentru Codul Penal și Codul de Procedură Penală și cerem revizuirea pozițiilor adoptate, în vederea punerii în acord a prevederilor respective cu opiniile exprimate de profesioniști, cu mențiunile primite din partea Uniunii Europene, precum și cu bunul-simț, o noțiune prea rar utilizată de coaliția de la putere„, scriu pe Facebook organizatorii evenimentului.

Totodată, aceștia anunță că protestul va fi unul pașnic, fără violență, atât fizică, cât și verbală.

România nu este o țară a corupților, a incompetenței sau a infractorilor, ci este țara noastră, a celor care ne dorim un viitor mai bun, transparență, demnitate, corectitudine și verticalitate. Cu toate că drumul pe care îl avem în față nu este unul scurt sau ușor, vom merge până la capăt și vom câștiga. Dacă am învățat ceva până acum, este exact faptul că binele învinge. România nu va fi o excepție. Ne vedem în stradă!„, au conchis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.