Casă cuprinsă de flăcări în localitatea Parva din Bistrița-Năsăud. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale (FOTO/VIDEO)

O casă din localitatea Parva, județul Bistrița-Năsăud a fost cuprinsă de flăcări, pentru stingerea incendiului intervenind peste 20 de pompieri militari și voluntari. Intervenția a durat mai bine de trei ore, fiind necesară și acordarea asistenței medicale unei femei care a suferit un atac de panică. 

Incendiul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:30, pe raza localității Parva. O casă a fost cuprinsă de flăcări, la fața locului fiind solicitată intervenția pompierilor care să stingă focul.

Au intervenit 14 pompieri militari cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. De asemenea, alți 10 pompieri voluntari de la formațiunea din localitate au sprijinit intervenția.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifesta generalizat, cu flăcări înalte de câțiva metri, care amenințau să se extindă la casele învecinate situate la circa 5 metri distanță.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, intervenția a durat aproximativ 3 ore.

În urma incendiului au ars: acoperișul și mansarda întinse pe o suprafață de aproximativ 160 mp și s-a degradat o încăpere de la parter. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un burlan neprotejat termic al centralei”, a mai completat Marius Rus.

La fața locului a intervenit și un echipaj SMURD de prim ajutor, întrucât o femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul solicitării, dar nu s-a impus transportul ei la spital.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.