Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud preia echipa de handbal a CSM Bistrița

Consiliului Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud a decis să se implice în susţinerea şi dezvoltarea sportului de performanţă. Astfel a înființat o nouă structură sportivă intitulată Clubul Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud.

Propunerea înfiinţării clubului sportiv în subordinea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsaud este justificată şi de faptul că, în ultimii ani, instituția s-a implicat activ în susţinerea sportului prin contractele de susţinere financiară acordate echipei de handbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Bistrita, prin alocarea de sume pentru domeniul sport, în cadrul proiectelor acordate prin finanțări nerambursabile, precum și prin participarea în calitate de organizatori sau coorganizatori la diferite competiţii internaţionale care au contribuit la promovarea judeţului pe plan național şi internaţional. Astfel, noul club înființat de CJ Bistrița-Năsăud a preluat și echipa de hanbal feminin a CSM Bistrița.

”În data de 1 iulie au început demersurile de preluare a echipei de handbal a Clubului Sportiv Municipal de către nou înființatul club CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud” au precizat oficialii clubului.

Federația Română de Handbal a aprobat afilierea provizorie a CSM Bistrița, echipa urmând să activeze în noul sezon competițional al Ligii Florilor ca CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud. Noul sezon competițional va debuta în 2 septembrie.

Programul Ligii Naționale feminine pentru sezonul 2018-2019 a fost deja stabilit, iar echipa de handbal a bistrițenilor va juca astfel:

Etapa I: CSM Bistrița – CSM Roman;
Etapa a II-a: CS Măgura Cisnadie – CSM Bistrița;
Etapa a III-a: CSM Bistrița – CS U Cluj Napoca;
Etapa a IV-a: CSM Slatina – CSM Bistrița;
Etapa a V-a: CSM Bistrița – ASC Corona Brasov;
Etapa a VI-a: CSM Bistrița – SCM Gloria Buzău;
Etapa a VII-a: SCM Craiova – CSM Bistrița;
Etapa a VIII-a: CSM Bistrița – CS Minaur Baia Mare;
Etapa a IX-a: HC Zalău – CSM Bistrița;
Etapa a X-a: CSM Bistrița – CSM Bucuresti;
Etapa a XI-a: CSU Danubius Galați – CSM Bistrița;
Etapa a XII-a: CSM Bistrița – HC Dunărea Braila;
Etapa a XIII-a: HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.