Consiliul Județean Bistrița-Năsăud are în plan să construiască o nouă sală polivalentă în Wonderland

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a înaintat o adresă către Primăria municipiului Bistrița prin care a solicitat identificarea și punerea la dispoziție a unui teren pe care ar urma să fie construită o nouă sală polivalentă. Aceasta ar urma să aibă minim 2.500 locuri și infrastructură adecvată pentru a găzdui activități sportive în cele mai bune condiții.

 

În vederea sprijinirii Consiliului Județean Bistrița – Năsăud pentru realizarea investiției a fost identificată posibilitatea de a pune la dispoziție o suprafață de 30.166 mp teren în incinta Complexului Sportiv Polivalent din localitatea componentă Unirea, proprietate publică a municipiului Bistrița, funcțiunile complexului fiind compatibile cu destinația obiectivului de investiții ce se dorește a fi realizat” precizează reprezentanții Primăriei Bistrița, care au întocmit un proiect de hotărâre în acest sens.

Astfel, consilierii locali care se vor reuni în ședință ordinară pe data de 19 decembrie vor decide dacă sunt sau nu de acord cu transmiterea terenului în administrarea CJ B-N.

De asemenea, prin proiectul de hotărâre se propune ca în situaţia în care în termen de 3 ani de la data intrării în vigoare a hotărârii nu se va obţine autorizaţia de construire aferentă obiectivului  sau nu se păstrează destinaţia acestuia, imobilul transmis va trebui să revină de drept în domeniul public al municipiului Bistriţa şi administrarea Consiliului local al Municipiului Bistriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.