Un accident rutier în urma căruia o minoră a ajuns la spital s-a produs în după-amiaza zilei de 23 august pe raza localității Mireș din județul Bistrița-Năsăud. O fetiță de 13 ani a fost accidentată de o mașină.

Fetița se afla pe bicicletă în momentul în care a fost accidentată de șoferul unui autoturism. La locul accidentului a intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”Echipajul a găsit la locul indicat o victimă (fetiță de aproximativ 13 ani), conștientă, cooperantă, care prezenta suspiciuni de fractură membru superior, respectiv inferior. Aceasta a fost transportată la CPU Beclean pentru continuarea investigațiilor medicale” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU B-N, Cristina Răcilă.

Polițiștii au efectuat și ei cercetări la locul accidentului și au stabilit că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 18 ani care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, mașina pe care o conducea, cu volan pe partea dreaptă, nu era înmatriculată. În acest caz continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.