Marius Pintea este de astăzi directorul interimar al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Marius Pintea a fost numit în funcția de director interimar al Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud după ce a obținut votul consilierilor județeni pentru a ocupa această funcție în următoarele două luni, cu caracter temporar. Ulterior se va organiza concurs pentru această funcție.

Absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene, Marius Pintea a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializări în marketing, management și relații publice.
A fost component al staff-ului naționalei masculine de handbal a României, coordonator tehnic la CSM Bucuresti, dar și consultant și totodată participant al proiectului ”Talent” al FRH, inițiat de fostul tehnician al naționalei de handbal masculin Xavier Pascual.

A coordonat cursul de perfectionare al antrenorilor de handbal Professional Handball Coaching și turneul internațional ”Zaragoza Cup” din Spania.

Este responsabilul în România al proiectului de implementare FC Barcelona Escola.
În perioada 2009-2017 a făcut parte din corpul de elită al arbitrilor de handbal din România. În 2018 a finalizat cursurile Barca Innovation Hub. Vorbește fluent spaniola, franceza și engleza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.