Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu, la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului

Locuitorii din comuna Prundu Bîrgăului vor avea parte de două zile de distracție și voie bună, întrucât în perioada 18 – 19 august se va desfășura o nouă ediție a Zilelor comunei și a Festivalului Internaţional de Folclor Regele Brazilor.

Evenimentele vor debuta sâmbătă, de la ora 11.00, cu primirea delegațiilor folclorice internaționale la sediul primăriei. Printre invitați se numără și formații din Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, dar și România.

De la ora 17.00 va avea loc, pe scena amenajată în fosta piaţă agroalimentară de lângă Primăria Prundu Bîrgăului, festivitatea de deschidere a Festivalului Regele Brazilor, iar de la ora 18.30 vor urca pe scenă artiştii de muzică uşoară şi etno. Invitaţii de anul acesta la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului sunt: Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu.

Duminică, de la ora 12.30, formațiile participante la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului şi la a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor Regele Brazilor vor putea fi admirate într-o paradă a portului popular, pe traseul Biserica Ortodoxă – scenă.

Formațiile invitate vor susține apoi, de la ora 13:00, animații pe scenă, iar de la ora 17:00 începe Gala Folclorului Internațional, invitații speciali ai ediției din acest an fiind: Marian Gogan, Virginia Irimuș, Ionuț Fulea și Ionuț Langa.

Duminică, de la ora 19.00, pe scenă va avea loc și festivitatea de decernare a Titlului de Cetățean de Onoare al comunei Prundu Bîrgăului, titlu care va ajunge la Tiberiu Ușeriu. De asemenea, va avea loc și premierea unor sportivi de excepție ai comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.