Cristina Iurișniți: PSD-ALDE trebuie să plece de la putere după acest vot de blam! Guvernul Dragnea-Dăncilă, rupt de realitate

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți spune că PSD-ALDE trebuie să plece de la putere după votul de blam dat de români la referendumul pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei. Potrivit acesteia, referendumul a fost unul inutil, care nu rezolvă problemele sociale grave cu care se confruntă românii.

 

Cristina Iurișniți, deputat USR de Bistrița-Năsăud, spune că românii sunt mult mai maturi decât conducătorii lor, iar coaliția aflată la guvenrnare trebuie să plece. Potrivit acestei, referendumul a fost unul inutil care nu avea drept țintă rezolvarea problemelor grave din societatea românească.

„România e mai matură decât conducătorii ei. Coaliția Dragnea – Tăriceanu este ruptă de realitate și trebuie să plece.

Cetățenii României au confirmat ceea ce Uniunea Salvați România a spus de la bun început, că suntem chemați la un referendum inutil care nu schimbă nici situația juridică a familiei sau a căsătoriei și nici viața de zi cu zi a românilor. Românii au înțeles că adevăratul pericol vine de la incompetența și hoția coaliției PSD-ALDE și că referendumul nu rezolvă problemele sociale grave cu care se confruntă ei și familiile lor”, declară Cristina Iurișniți.

În opinia deputatului bistrițean, prezența scăzută la referendum este de fapt un vot de neîncredere dat lui Liviu Dragnea și Lui Căln Popescu Tăriceanu.

„Prezența scăzută, de natură să ducă la invalidarea referendumului, este în primul rând un vot de neîncredere în Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu care au crezut că îi pot manipula pe români prin frică și minciună și că se pot relegitima ca putere. USR are convingerea că românii nu au dorit ca votul lor să fie folosit de PSD și ALDE ca argument pentru atacurile împotriva justiției și pentru îndepărtarea României de Uniunea Europeană”, afirmă Cristina Iurișniți.

Aceasta mai arată că, în aceste condiții PSD-ALDE trebuie să plece de la putere, astfel că USR cere demisia Guvernului „Dragnea-Dăncilă”, care este responsabil de cheltuirea a 40 de milioane de euro.

„USR consideră că PSD-ALDE trebuie să plece de la putere după acest vot de blam. Cerem demisia Guvernului Dragnea-Dăncilă care dovedește că a pierdut contactul cu realitatea, în condițiile în care prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a afirmat că acest referendum rezolvă o problemă importantă cum este familia, fapt infirmat de cetățeni. Guvernul este responsabil pentru cheltuirea a 40 de milioane de euro pentru organizarea acestui referendum inutil, bani care putea fi utilizați cu folos, în beneficiul românilor”, mai declară Cristina Iurișniți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.