CS Gloria 2018 a pierdut acasă, în meciul cu CSM București. Scor 18 – 36 (VIDEO)

Echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud a fost învinsă de CSM București cu 18-36, după ce la pauză tabela de marcaj a arătat scorul 8-17.

Pentru echipa din Bistrița-Năsăud au marcat Nicoleta Dinca (5),Valentina Ardean Elisei (4), Almudena Rodriguez (2), Teodora Bloj (2), Daniela Rațiu (2), Daniela Todor (1), Oana Țiplea (1), Bianca Zegrean (1).

În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 6 din cele 32 de mingi trimise de bucureștence pe poarta Gloriei 2018 ( 18 %), iar Ana Maria Inculeț o minge din 11 (9%).

”Este nepermis să ratezi atât de mult în situații de unu la unu, ca dovadă diferența de scor. Am început relativ bine, apoi jocul s-a rupt. Am ratat trei – patru situatii de unu la unu cu portarul și de acolo totul s-a simplificat pentru CSM București. Am de făcut niște analize serioase în iarna asta” a declarat Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud.

HORAȚIU PAȘCA

”Este nepermis să ratezi atât de mult în situații de unu la unu, ca dovadă diferența de scor. Am început relativ bine, apoi jocul s-a rupt. Am ratat trei – patru situatii de unu la unu cu portarul și de acolo totul s-a simplificat pentru CSM București. Am de făcut niște analize serioase în iarna asta” – Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud #Handbal #HoratiuPasca #CSGloria2018BN

Publicată de CS Gloria 2018 pe Miercuri, 14 Noiembrie 2018

Acesta a fost ultimul meci care se joacă în acest an, campionatul urmând să se reia în ianuarie 2019.

CS Gloria Bistrița se află în prezent pe locul 8 în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin, iar CSM București e lider de clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.