Daruri de la polițiștii bistrițeni pentru două fetițe care și-au pierdut ambii părinți într-un tragic accident rutier (FOTO)

Polițiștii bistrițeni au venit în sprijinul a două fetițe care au rămas orfane după ce ambii părinți au decedat într-un tragic accident de circulație, produs în județul Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs în iunie 2016, pe raza localității Susenii Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud. Maşina condusă de un bărbat de 33 de ani, tatăl fetiţelor, a lovit un parapet şi un stâlp de susţinere al reţelei electrice, răsturnându-se apoi în afara părţii carosabile. În autoturism se afla şi mama fetițelor și, din păcate, ambii au murit pe loc. Cele două copile, pe atunci de 2 şi 4 ani, au rămas în grija bunicilor care locuiesc în Prundu Bîrgăului. Polițiștii care au intervenit la locul accidentului își amintesc și acum clipele de groază și, au decis să vină în sprijinul fetițelor.

Îndureraţi de pierderea copiilor, bunicii îşi cresc cu greu nepoţelele din cauza problemelor financiare. An de an, pe lângă ajutorul primit de la cei care le ştiu greutăţile, poliţiştii s-au implicat şi au dat o mână de ajutor ori de câte ori a fost nevoie” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Astfel, înainte de Bobotează, polițiștii bistrițeni au fost în vizită la fetiţe şi le-au dus cadouri, de care s-au bucurat foarte tare. Bunicilor le-au dăruit bonuri de cumpărături, în valoare de 1.200 de lei, ca să se descurce mai uşor cu cele necesare.

FOTO: IPJ B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.