Denisa Giurgiuca și-a încheiat contractul cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Handbalista Denisa Giurgiuca și-a încheiat contractul cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud după 10 ani în care a fost alături de această echipă. 

Pivotul a semnat cu echipa de handbal a Bistriței imediat după încheierea junioratului, pentru care joacă din anul 2009. A ajutat la promovarea echipei de suflet a bistrițenilor în Liga națională în anul 2016. Alături de CS Gloria, handbalista și-a trecut în palmares două medalii de bronz – una în sezonul 2016-2017 în Final Four –ul Cupei României și cealaltă la finele acestui sezon, odată cu clasarea pe locul III în Liga Florilor.

”Mulțumesc, Bistrița! Mulțumesc staffului tehnic, conducerii, sponsorilor, colegelor, publicului, Peluzei albastre și tuturor celor care au fost alături de noi în momentele bune și mai puțin bune. Mulțumirile mele se îndreaptă și către familia mea care a fost alături de mine și m-a sprijinit mereu. Sunt mândră că am făcut parte timp de 10 ani din echipa de handbal a Bistritei, împreună am format un colectiv frumos și prin multă muncă am obținut rezultate importante! Vă mulțumesc tuturor! Respect Peluza Albastră! Le doresc tuturor mult succes în sezonul următor. Să ne revedem sănătoși!”, a declarat Denisa Giurgiuca.

La rândul lor, oficialii clubului bistrițean i-au mulțumit handbalistei pentru contribuția adusă la performanțele echipei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.