Deputatul Ionuț Simionca, printre cei care au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

 

Deputatul bistrițean Ionuț Simionca a anunțat că a semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, afirmând că a ales să facă acest lucru din respect pentru toți cei care s-au prezentat la urne în data de 26 mai, trăgând astfel un semnal de alarmă.

Am semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, în semn de respect pentru românii care au sancționat la vot, în 26 mai, cea mai toxică putere din ultimii 30 de ani! Noi, cei de la PMP, ne dorim un nou executiv la Palatul Victoria și suntem dispuși să ne asumăm guvernarea alături de o coaliţie din rândul partidelor de Opoziţie. Avem obligaţia să demitem Guvernul PSD-ALDE pentru a da şansa României să intre în normalitate!”, a precizat deputatul PMP Ionuț Simionca.

Facem precizarea că Opoziția a depus o nouă moţiune de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă şi cere demiterea Executivului.

Parlamentarii care au semnat moţiunea de cenzură aparţin grupurilor parlamentare PNL, USR, PMP şi UDMR. România are nevoie urgentă de un guvern cu o viziune proeuropeană, cu maximum 15 ministere, nu cu 27, orientat către priorităţile de dezvoltare ale ţării: educaţia, sănătatea, investiţiile publice şi atragerea fondurilor europene, se arată în textul moţiunii de cenzură, depusă, miercuri, în Parlament.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi citită miercuri, de la ora 15,00, în Parlament, urmând ca dezbaterea acesteia să aibă loc marţi, 18 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.