Din prea multă dragoste, un tânăr din Bistrița-Năsăud și-a luat viața

Un tânăr din Bistrița-Năsăud a decis să își încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat, după ce ar fi fost părăsit de iubita sa cu care are doi copii. Se pare că femeia s-ar fi întors la bărbatul cu care era de fapt căsătorită și cu care mai are doi copii, dar pe care îl părăsise cu ceva vreme în urmă. Tânărul găsit decedat, locuia în comuna Coșbuc cu chirie și a fost descoperit de un vecin. 

 

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost găsit spânzurat în bucătăria casei în care locuia cu chirie, din comuna Coșbuc, județul Bistrița-Năsăud. Motivul pe care tânărul, originar din comuna învecinată, Salva, a recurs la acest gest extrem este cel mai probabil faptul că a fost părăsit de concubina sa, în urmă cu circa o săptămână, femeia luând cu ea și cei doi copii ai lor.

Potrivit surselor Realitatea de Bistrița, se pare că femeia este căsătorită, dar își părăsise soțul de ceva ani, deși avea și cu acesta doi copii. O vreme a stat cu tânărul din Salva, dar se pare că ea a decis să se întoarcă la prima dragoste. Astfel și-a luat copiii și a plecat. Rămas singur, tânărul din Salva a decis să își pună capăt zilelor.

Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean care s-a deplasat la fața locului nu a mai putut face nimic decât să declare decesul bărbatului.

La locul solicitării în Coșbuc echipajul SAJ a găsit o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 25 ani spânzurată în casă, cu rigiditate cadaverică. Nu s-au impus manevre de resuscitare, persoana fiind declarată decedată la locul solicitării , a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, urmează a fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului și se vor face cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.