Directori de deconcentrate din Bistrița, dați afară de prefectul Ovidiu Frenț de la ședința de Colegiu Prefectural

Patru directori de instituții deconcentrate bistrițene au fost dați afară, miercuri, de la ședința de Colegiu Prefectural, de prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț, din cauză că respectivii nu au participat la manifestările dedicate Zilei Drapelului Național, care au avut loc o oră mai devreme.

 

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenţ, le-a cerut directorilor sau adjuncților instituțiilor deconcentrate bistrițene care nu au participat , miercuri dimineaţă, la ceremonia dedicată Zilei Drapelului Național, să părăsească sala în care urma să aibă loc şedinţa Colegiului Prefectural.  Acesta le-a transmis că ştie cine a participat la evenimentele care au avut loc, iar cei care au avut treburi mai importante, cu siguranţă au şi în timpul şedinţei Colegiului Prefectural.

Îmi pare rău de acest moment, dar face parte din educația noastră. Nu pot să mă mir că nu participă cetățenii la cele mai importante manifestări publice ale României și ale orașului și județului nostru dacă noi care conducem instituții publice nu suntem prezenți„, a spus Ovidiu Frenț.

Drept urmare, au părăsit sala fără niciun comentariu  Cristian Parasca – şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Bistrița-Năsăud, Daria Vasilichi de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Bistrița-Năsăud,  Decsei Attila de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud și  Sabin Cucea – director executiv adjunct APIA Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.