Distribuția de gaze naturale, sistată în patru localități din Bistrița-Năsăud! Vezi când

Patru localități din județul Bistrița-Năsăud vor rămâne, joi, timp de aproximativ 12 ore, fără gaz naturale, din cauza unor lucrări la rețeaua de distribuție, anunță compania Delgaz Grid.

 

În 2 mai, începând cu ora 8.00, în localitățile Milaş, Orosfaia, Comlod şi Hirean din judeţul Bistriţa-Năsăud, compania Delgaz Grid va sista temporar alimentarea cu gaze naturale joi, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie.

Potrivit reprezentanților Delgaz Grid, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi reluat, în toate localităţile, cel mai probabil în jurul orei 20.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)„, transmit reprezentanții Delgaz Grid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.