Doi maramureșeni, răniți ușor într-un accident, în Salva

Doi maramureșeni au fost răniți în această dimineață într-un accident rutier produs în localitatea Salva, la intersecția DN 17C cu DN 17D. Ambii au fost transportați la spital.

 

În această dimineață, la intersecția Drumului Național 17C cu Drumul Național 17D, în localitatea Salva, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. 

Impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din Năsăud și un alt autoturism care era condus de un tânăr de 28 de ani din Borșa, jud. Maramureș. 

Accidentul a fost soldat cu rănirea conducătorului auto din Maramureș și unei pasagere în vârstă de 59 de ani, tot din Borșa, din autoturismul condus de acesta.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto din Năsăud și de 0, 03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto din Maramureș. 

Cercetările sunt continuate de Poliția Orașului Năsăud în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor care au loc evenimentul.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.