Doi tineri bistrițeni, cercetați pentru furt din locuințe

Doi tineri din Bistrița-Năsăud sunt cercetați de polițiști pentru furt, după ce aceștia au sustras bunuri din locuințe. Este vorba despre o tânără din localitatea Pinticu, care ar fi săvârșit fapta în luna mai a anului trecut, și despre un tânăr din localitatea Domnești, care ar fi acționat în luna octombrie 2018. 

 

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea bistrițeană Domnești este cercetat pentru furt calificat. Polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, în luna octombrie 2018, ar fi furat mai multe bunuri dintr-o cabană din localitatea Mărișelu.

Tânărul este cercetat pentru faptul că în perioada 22 – 25 octombrie 2018 ar fi sustras bunuri în valoare de 300 lei, dintr-o cabană situată pe raza comunei Mărișelu„, precizează reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Pentru furt este cercetată și o tânără, în vârstă de 21 de ani, din localitatea bistrițeană Pinticu, care, potrivit polițiștilor, pe 1 mai 2018, ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuință lăsată neasigurată, din aceeași localitate. În acest caz, prejudiciul cauzat este în valoare de 300 lei.

În ambele cauze, se efectuează cercetări în vederea recuperării prejudiciului și pentru documentarea întregii activități infracționale„, mai precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.