Doi frați, de 18, respectiv de 21 de ani, sunt presupușii făptași în cazul de crimă petrecut într-un apartament din municipiul Bistrița, unde un bătrân de aproximativ 70 de ani a fost găsit ucis. Se pare că mobilul crimei ar fi jaful, lucrurile din apartament fiind răvășite. Cei doi tineri au fost reținuți, joi seara și vor fi prezentați vineri instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Polițiștii bistrițeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut, joi seara, doi suspecți în cazul crimei care a avut loc pe strada Împăratul Traian din municipiul Bistrița.

Este vorba de doi frați, unul de 18 ani și celălalt de 21 de ani, care s-ar fi cunoscut cu victima într-un bar unde au consumat alcool. Ulterior, presupușii făptași l-ar fi însoțit pe bărbat la domiciliul său, unde cei doi tineri i-ar fi luat acestuia viața. Anchetatorii presupun în acesta moment că mobilul crimei a fost jaful, în condițiile în care lucrurile din apartamentul victimei erau răvășite.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că cei doi suspecți l-ar fi torturat pe bătrân, au răscolit toată casa în căutare de bani și bunuri de valoare și ar fi tăiat niște tablouri. La locul faptei nu au fost găsite urme de sânge și se pare că decesul bătrânului ar fi survenit din cauza unei hemoragii datorate unor lovituri puternice și repetate.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

 

sursa foto: Bistrițeanul.ro