Dosar penal pentru o firmă din Bistrița-Năsăud, prinsă că vindea produse de protecția plantelor expirate

Probleme pentru o firmă din Bistrița-Năsăud, care s-a ales cu dosar penal.  Asta, pentru că nu a luat măsurile necesare de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri. Concret, firma respectivă a comercializat produse de protecția plantelor cu termenul de valabilitate expirat.

 

În urma unor controale efectuate, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri. Vizată este o firmă din localitatea bistrițeană Cepari.

La data de 15 mai a.c., polițiștii au constatat faptul că o societate comercială cu sediul în Dumitra, administrată de un bărbat de 55 de ani, din Cepari, deținea în vederea comercializării produse de protecția plantelor cu termenul de valabilitate expirat. Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 31 de plicuri cu astfel de substanțe„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.