O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani din Bistrița Bârgăului a fost acroșată, marți seara, de un tren regio. Aceasta a fost dusă de echipajele medicale la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

Echipajul de prim ajutor de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în localitatea Bistrița Bârgăului, zona podul Sălăjanului unde o femeie a fost acroșată de trenul regio.

Femeia a fost găsită conștientă de echipajele medicale.

Victima în vârstă de aproximativ 60 – 70 de ani fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al SIU Bistrița-Năsăud.

Potrivit informațiilor Realitatea de Bistrița, femeia se afla sub influența alcoolului și se afla în trecere pe lângă calea ferată.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare au demarat o anchetă în acest caz.

În această seară, în localitatea Bistrița Bârgăului, la km CF 88+200 m, trenul regio care circulă pe relația Bistrița-Bistrița Bârgăului a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 67 de ani care se afla în gabaritul căii ferate. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz polițiștii de la Transporturi Feroviare, urmând a fi stabilite cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.