Fost motel din localitatea bistrițeană Crainimăt, cuprins de flăcări (FOTO/VIDEO)

Patru echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o localitate din Bistrița-Năsăud unde un imobil a fost cuprins de flăcări.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 02:30, la o casă de pe raza localității Crainimăt, în care se pare că a funcționat în trecut un motel. Inițial, la fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, după care numărul acestora a fost suplimentat cu încă un echipaj.

Când forțele de intervenție au ajuns la locul solicitării, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați, flăcările cuprinzând acoperișul și mansarda clădirii.

Potrivit pompierilor, imobilul nu era locuit și în interior nu se aflau persoane, astfel că nu au existat victime omenești.

După aproximativ o oră de intervenție, pompierii au reușit să localizeze focul, iar intervenția a continuat până la lichidarea incendiului.

Cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul este în curs de stabilire.

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.