Fostele puncte termice din Bistrița, reale pericole

Mai multe foste puncte termice din Bistrița sunt lăsate în paragină de autoritățile locale și au ajuns să se transforme în adevărate focare de infecție și să fie reale pericole atât pentru cetățeni, cât și pentru oamenii străzii care adesea se adăpostesc în ele.

De-a lungul anilor, Primăria Bistrița a tot căutat soluții pentru a da noi destinații acestor imobile, însă la această oră nu există niciun punct termic reabilitat.

Consilierul local Sorin Hangan s-a arătat revoltat pe faptul că administrația locală nu a luat nicio măsură în ceea ce privește punctele termice dezafectate din mai multe zone din Bistrița. Acesta atrage atenția asupra pericolului pe cale îl reprezintă aceste clădiri.

”Din cauza ploilor tavanul acestora stă să cadă. Cade şandramaua peste guvernarea dumneavoastră, domnule primar! Ferească Dumnezeu să fie o ființă omenească pe-acolo! Ştim … dumneavoastră vă veți spăla pe mâini, dar noi ceilalți ne vom simți vinovați. Noi, cetățenii. Noi, opoziția din Consiliul Local care v-am atras mereu atenția. Noi, toți ceilalți pe care-i ignorați. Domnule primar, mai este puțin şi vine decontul. După 10 ani în care ați făcut ce ați dorit, ca un stăpân de oraş, ne facem datoria să vă informăm, din nou, că oraşul nostru are mari probleme şi nici proiectul cu distrugerea spațiului verde din Piața Centrală şi nici aşa-zisul cartier pentru tineri, imaginat de viceprimarul dumneavoastră, propriu şi personal, nu vor spăla ruşinea celor 10 ani de domnie pe bani publici” a spus consilierul municipal Sorin Hangan.

Pe raza municipiului Bistrița sunt 14 puncte termice dezafectate, cinci dintre acestea fiind închiriate unor asociații de proprietari sau persoane juridice, care plătesc sume modice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.