USR critică intenția PSD de a înființa „Institutul Mihai I”

Deputatul USR Cristina Iurișniți critică, prin intermediul unei declarații politice, intenția PSD de-a înființa „Institutul Mihai I” , care va topi sute de mii de euro anual și va fi condus de un director numit de coaliția PSD-ALDE.

 

În opinia Cristinei Iurișniți, viitorul institut „va topi cu știință, cercetare și glamur monarhic de la 860 de mii de euro pe an, până la 1 milion de euro maxim?!!”.

Deci liber la sinecuri! Nu avem bani de toalete în școli, de finanțarea programului “Școală după școală” pentru a reduce abandonul școlar, dar avem bani de colocvii, dezbateri si cercetări care pot fi realizate de Academia Română, de ICR sau de Ministerul Culturii si MAE! Și apoi, cireașa de pe tort, sediul Institutului Regele Mihai I va fi la Palatului Elisabeta!„, subliniază deputatul de Bistrița-Năsăud.

Potrivit Cristinei Iurișniți,  viitorul director al instituției respective, va fi numit de Camerele reunite ale Parlamentului, adică de Coaliție și va fi ordonator de credite pentru 20 de angajați!

Rușine pentru aceste inițiative clientelare, cu dedicație, doar pentru a spăla fața PSD- ului cu imaginea și memoria unui rege care a fost de atâtea ori alungat din țară, ignorat sau umilit de PSD, de către comuniști și urmașii lor de drept și de fapt! Lupul își schimbă părul dar năravul ba!„, mai spune Iurișniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.