Fostul director general al companiei TeraPlast a devenit director financiar-contabil al Spitalului Județean de Urgență Bistrița (FOTO)

Recent, Mirela Pop s-a retras din funcția de director general al TeraPlast,  tocmai pentru că avea alte planuri, acelea de a participa la concursul pentru postul de director financiar-contabil al celei mai mari unități medicale din Bistrița-Năsăud. În cadrul TeraPlast, Mirela Pop a ocupat funcția de director general timp de un an.

Însă, de astăzi, Mirela Pop va fi noul director financiar-contabil al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

”Astăzi, în urma finalizării concursului, a fost completată echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu ultimul post vacant din comitetul director, cel de director financiar-contabil. Cred că am reușit să formez o echipă profesionistă, dedicată, care, cu ajutorul personalului medical, auxiliar și administrativ va onora instituția pe care o reprezentăm. Bine ai venit în echipă, Mirela Pop!” a precizat managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Mirela Pop este de profesie economist si a făcut parte din echipa TeraPlast mai bine de 10 ani. Ea a condus inițial diverse departamente din sectorul financiar, iar din 2014 a trecut în zona comercială, unde a fost responsabilă de managementul liniei de business Instalații & Amenajări. Ulterior a preluat și conducerea liniei de business profile tamplărie și activitățile de logistică. Businessurile gestionate de Mirela Pop au generat aproximativ 50% din cifra de afaceri consolidată a Grupului Teraplast. Postul de director general al companiei l-a ocupat timp de un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.