Ioan Turc: România, batjocorită sistematic! Fără Radu Moldovan și alții ca el, Dragnea nu ar exista

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a declarat marți, într-o conferință de presă, că principala preocupare a PSD este să îl scape de pușcărie pe Liviu Dragnea, iar acest lucru este posibili cu complicitatea baronilor locali social-democrați. Asta, în timp ce puterea de cumpărare a românilor scade tot mai mult, iar mediul privat gâfâie.

 

Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, susține că social-democrații, prin baronii locali, fac tot ceea ce le stă în putința să îl scape de pușcărie pe Liviu Dragnea, iar unul dintre susținători este și liderul PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Principala preocupare a PSD este să-i scape de pușcărie pe Dragnea și pe cei ca el, prin orice mijloace. Și acest lucru cu suportul și complicitatea liderilor PSD, inclusiv a baronilor locali. Nu e cu nimic mai vinovat Dragnea decât Radu Moldovan. Fără Radu Moldovan și fără alții ca el, Dragnea nu ar exista„, a declarat Ioan Turc.

Potrivit lui Turc, toate acestea se întâmplă în condițiile în care puterea de cumpărare a românilor scade, iar mediul privat gâfâie, în timp ce investițiile publice mari lipsesc în totalitate.

În același timp, puterea de cumpărare în România scade constant, cu o sută de lei, dacă mergi la market, nu-ți cumperi aproape nimic. Mediul privat gâfâie, și v-o spun pentru că am zilnic discuții cu oamenii de afaceri. Investițiile publice mari, cele care ar antrena pe orizontală întreaga economie, lipsesc cu desăvârșire„, a spus liderul liberal bistrițean.

România este batjocorită în fiecare zi sistematic. Să ai un prim-ministru care confundă capitalele a două țări rivale, să ai un ministru al Agriculturii care ofensează memoria victimelor Holocaustului de o manieră cutremurătoare, să ai un ministru al Apărării care face gafe la limita războiului, sunt palme grele pe obrazul țării„, a subliniat Ioan Turc.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.