Handbalista Nicoleta Dincă rămâne la Bistrița

Handbalista Nicoleta Dincă a decis să continue încă un sezon alături de clubul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Sportiva și-a prelungit contractul cu echipa bistrițeană. 

Am ales să continui la Bistrița pentru că am întâlnit oameni care își doresc să facă performanță și apreciează cu adevărat munca jucătoarelor! Îmi doresc să fiu sănătoasă pentru a putea să îmi ajut cât mai mult echipa și împreună să ne îndeplinim obiectivele.
Vreau să avem un parcurs cât mai bun și în viitorul sezon competițional. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și suporterilor pentru susținerea necondiționată”, a declarat Nicoleta Dincă.

Handbalista CS Gloria 2018 s-a născut la Slatina, judetul Olt. Și-a început junioratul la LPS Slatina. Din anul 2004 Nicoleta a evoluat pe rând la Rapid CFR București, Universitatea Jolidon Cluj, SCM Craiova, Corona Brașov și din sezonul 2017-2018 activează la CSM Bistrița.

Nicoleta Dincă are în palmares medalii de argint și bronz la mondiale universitare și de junioare, dar și multe prezențe în cupele europene. Este finalistă a Challange Cup în sezonul 2006-2007, sfert – finalistă în Cupa Cupelor în sezonul 2007 – 2008, jucând totodată și în faza grupelor în Liga Campionilor, sezonul 2012-2013.

Din 16 februarie 2010 e jucătoare de bază a echipei naționale de handbal feminin a României. Nicoleta Dincă a fost căpitanul echipei naționale de tineret a țării noastre.

A fost desemnată cea mai bună extremă stânga a lumii în 2006, la Campionatul Mondial de tineret din Canada, unde naţionala feminină de handbal a României cucerea medalia de bronz. În palmaresul său mai figurează argintul de la Europenele din Austria (2005), dar şi un alt loc trei la competiţia continentală desfăşurată în Turcia (2007).

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.